-20%

Silk Route kussen (43x43cm)

Vorige U bekijkt nu artikel nummer 7 van 9 Volgende
€ 36,65 € 29,35 (inclusief btw)
De voorraad is 2 hoeveel stuks wil je?

Silk Route kussen uit India

100% katoen

Geschiedenis over Silk Route:

In 1975 combineerden de oprichters Cees van Bladel en Meria Sars hun liefde voor elkaar en mooie stoffen.  Dit resulteerde in aan de ene kant een huwelijk in een mintgroene jurk voor Meria en een groen fluwelen pak voor Cees, en aan de andere kant een groothandel en winkels, in de meest bijzondere natuurlijke stoffen, onder de naam Meria Stoffen, later Silk Route.

Samen reisden ze de wereld af, altijd op zoek naar de meest mooie stoffen, waarbij kwaliteit voorop stond. Ze vormden sterke zakelijke relaties met fabrikanten, die zelfs tot op heden nog bestaan. In diezelfde tijd stichtten ze ook een gezin: in 1983 werd dochter Crisje geboren, in 1984 dochter Sharon. Al vanaf jonge leeftijd reisden beide dochters met hun ouders de wereld mee rond. De groothandel en de winkels deden het zeer goed, ook dankzij een goed team van zeer gemotiveerde en creatieve medewerkers.

Maat 40x40cm

De hoes wordt met vulling geleverd. 

© 2013 - 2022 www.devrijevogelinhuis.nl De Vrije Vogel Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel