Bekijk de producten

 

De Vrije Vogel bevind zich in het centrum van Deventer. In een van de oudste straten van de stad. Een bijzondere winkel in woondecoratie. Opvallend zijn de kleuren en de mooie combinatie van klassieke en moderne spullen. Als je er de drempel overstapt, vergeet je even helemaal in een winkel te zijn, het voelt als een thuis, met een verrassend eigen stijl. U kunt hier ook terecht voor styling en advies voor uw woning of werkplek.

Walstraat 23, 7411GJ Deventer

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:30 zaterdag tot 17:00 en koopzondag 1e zondag van de maand

 

Wie is de Vrije Vogel:

Simone van der Geld richte in augustus 2012 haar winkel De Vrije Vogel op.
Tot die tijd werkte ze freelance in de filmwereld. Als set dresser zorgde ze voor de rekwisieten en dat de te filmen scènes er zo realistisch mogelijk uit zagen. Na vijf succesvolle jaren, waarin haar droom om aan grote Nederlandse speelfilms mee te werken was uitgekomen, groeide de behoefte om nog meer haar eigen weg in te slaan. 

"Een winkel beginnen waar mensen zich thuis zouden voelen. Ingericht zoals ik mijn eigen huis zou inrichten, met spullen die ik mooi vind. Het moest een winkel zijn waar je geïnspireerd wordt, waar je ideeën opdoet en niet overdonderd wordt door een enorme hoeveelheid producten. Een winkel met originele, eerlijke en kwalitatief goede producten, die een thuisgevoel creëren. Vanuit die ideeën ontstond een bijzondere mix van vintage en Scandinavisch design. In mijn vorige werk heb ik geleerd om in beelden te denken, plaatjes te maken. Mijn winkel is een steeds veranderend plaatje. Laat je inspireren, wees welkom en voel je thuis in huis."

 

 

 

 

© 2013 - 2018 www.devrijevogelinhuis.nl De Vrije Vogel Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel