De Vrije Vogel bevind zich in het centrum van Deventer. In een van de oudste straten van de stad. Een bijzondere winkel in woondecoratie. Opvallend zijn de kleuren en de mooie combinatie van klassieke en moderne spullen. Als je er de drempel overstapt, vergeet je even helemaal in een winkel te zijn, het voelt als een thuis, met een verrassend eigen stijl. 

Walstraat 23, 7411GJ Deventer

Openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag van 10:30 tot 17:30 en koopzondag 1e zondag van de maand.

 

Wie is de Vrije Vogel:

Simone van der Geld richte in augustus 2012 de winkel De Vrije Vogel op. Na 6 succesvolle jaren heeft ze in 2018 haar winkel en concept verkocht aan Clotilde Altena, een geboren francaise, die van haar lang gekoesterde droom nu werkelijkheid maakt. 

"Een winkel waar mensen zich thuis zouden voelen. Ingericht zoals ik mijn eigen huis zou inrichten, met spullen die ik mooi vind. Het moest een winkel zijn waar je geïnspireerd wordt, waar je ideeën opdoet en niet overdonderd wordt door een enorme hoeveelheid producten. Een winkel met originele, eerlijke en kwalitatief goede producten, die een thuisgevoel creëren. Je vind bij ons ook een goed cadeau of heerlijke Franse delicatessen."

 

Vanaf 5/08 en tijdens de hele zomer is onze winkel alleen geopend op Vrijdag en Zaterdag van 11h00 to 17h00.

Tijdens het weekend is onze website gesloten.                                                                   

 

© 2013 - 2022 www.devrijevogelinhuis.nl De Vrije Vogel Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel