De Vrije Vogel bevind zich in het centrum van Deventer. In een van de oudste straten van de stad. Een bijzondere winkel in woondecoratie. Opvallend zijn de kleuren en de mooie combinatie van klassieke en moderne spullen. Als je er de drempel overstapt, vergeet je even helemaal in een winkel te zijn, het voelt als een thuis, met een verrassend eigen stijl. 

Walstraat 23, 7411GJ Deventer

Openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag van 10:30 tot 17:30 en koopzondag 1e zondag van de maand.

 

Winkelen bij De Vrije Vogel op afspraak

Ga naar https://tijdvoorjeklant.nl/reserveren/de-vrije-vogel-thuis-in-huis en maak direct uw afspraak.

Voor vragen of reservering buiten de tijden bel ons op 0570-613050 of neem contact met ons op via info@devrijevogelinhuis.nl

 

We doen ook Click & Collect!!

Neem contact met ons op via info@devrijevogelinhuis.nl of bel ons op 0570613050

(voor bestelling via onze website, vink bij het afrekenen bij de verzendwijze "afhalen bij winkelier")

In Deventer bezorgen wij bestellingen vanaf 25€ gratis. 

Wie is de Vrije Vogel:

Simone van der Geld richte in augustus 2012 de winkel De Vrije Vogel op. Na 6 succesvolle jaren heeft ze in 2018 haar winkel en concept verkocht aan Clotilde Altena, een geboren francaise, die van haar lang gekoesterde droom nu werkelijkheid maakt. 

"Een winkel waar mensen zich thuis zouden voelen. Ingericht zoals ik mijn eigen huis zou inrichten, met spullen die ik mooi vind. Het moest een winkel zijn waar je geïnspireerd wordt, waar je ideeën opdoet en niet overdonderd wordt door een enorme hoeveelheid producten. Een winkel met originele, eerlijke en kwalitatief goede producten, die een thuisgevoel creëren. Je vind bij ons ook een goed cadeau of heerlijke Franse delicatessen."

 

                                                                       

 

© 2013 - 2021 www.devrijevogelinhuis.nl De Vrije Vogel Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel